Izdelava spletnih strani na profesionalen način

Izdelava spletnih strani

 

Niste zadovoljni s trženjem vašega podjetja? Ne veste kaj storiti, da bi vaša firma rasla in da bi privabili več strank? No, lahko Vam rečemo, da ste na pravem mestu. Dandanes je hitra rast podjetja in pridobivanje na prepoznavnosti skoraj nemogoče brez prisotnosti vašega podjetja na internetu. Dejavnost vašega podjetja na internetu pred nekaj leti še ni bilo tako pomembna kot sedaj. Če vas danes ni na internetu, vas ni nikjer. Zato je še toliko pomembneje, da se temu najbolj posvetimo. Sprva je potrebna izdelava spletnih strani, ki bodo predstavljale vaš posel na internetu. Pa naj bo to samo preprosta spletna stran, ki predstavlja vaše dejavnosti ali pa zahtevnejša in unikatna spletna trgovina. Izdelava spletnih strani pa je precej zahtevna stvar, zato vam priporočamo, da to prepustite profesionalcem, saj boste drugače porabili ogromno časa za učenje ter ogromno denarja, medtem, ko vam profesionalci to storijo mnogo hitreje in ceneje ter bolj kvalitetno.

A sama izdelava spletnih strani je le prvi korak do uspeha na spletu. Kako boste kogarkoli privabili na vašo spletno stran, če pa se vaša stran na spletnih iskalnikih kot so Google, Najdi.si… uvršča na 5. , 6., 7. ali pa na 10. stran. Dobro veste, da, ko kaj potrebujete in skočite na Google nikoli ne brskate drugje kot pa na prvi strani, saj v ponudnike na drugih straneh ne zaupate najbolje. Zato je izjemno pomembno, da se vaša spletna stran uvršča na najboljše pozicije v Googlu in drugih spletnih brskalnikih. In kako se to stori? Procesu pravimo SEO, ki je natančneje opisan na naši podstrani optimizacija spletnih strani.

 

Skripta WordPress

 

Izdelava spletnih strani lahko poteka z različnimi platformami oziroma z različnimi programi (Joomla, WordPress, PrestaShop…).  Lahko pa bi rekli, da se je naše podjetje nekako specializiralo v izdelavo spletnih strani v WordPressu, saj je ta mnogo enostavnejši, priročnejši in fleksibilnejši. Lahko pa bi rekli, da se da s tem programom izdelati malo morje različnih spletnih strani, spletnih trgovin in še mnogo drugih stvari. To je najbolj prilagodljiv program, kar pa nam omogoča, da vam uresničimo vse vaše želje glede samega dizajna in oblike vaše spletne strani.

Znano pa je, da je na celotnem svetovnem spletu narejenih kar 25 odstotkov vseh spletnih strani. Kar je ogromno, če pogledamo, koliko programov je za to stvar namenjenih. Izdelava spletnih strani v WordPressu pa omogoča tudi enostavnejšo optimizacijo, saj ima ta platforma ogromno vtičnikov, ki pomagajo pri temu procesu. Z vtičniki pa lahko vašo spletno stran popolnoma preoblikujete v spletno trgovino, blog, ali pa karkoli drugega.


Izdelava po korakih

  1. Sprva se odločite kakšno domeno oziroma URL bo imela vaša spletna stran. A morate vedeti, da pri tem niste neomejeno svobodni, saj je mnogo dobrih domen že zasedenih. Za iskanje prostih domen vam najbolj priporočamo, da odidete na Google, ter vpišete niz “proste domene”, odidete na željeno stran in si tam ogledate vse domene, ki še niso zasedene.
  2. Ko ste domeno izbrali, morate izbrati še paket gostovanja pri željenem ponudniku. Najbolj znani ponudniki pa so Godaddy, Neoserv (slovenski ponudnik),…
  3. Ko imate zakupljeno domeno in paket gostovanja, pa je potrebno na vašo domeno le še namestiti sistem WordPress ali pa katerikoli drug sistem, v katerem boste lahko kasneje kreirali svojo spletno stran.

 

Zapri